Lise Timmer

Lise is geboren in Nederland en heeft langdurig in Frankrijk gewoond en gewerkt. Nadat ze haar carrière in marketing en communicatie was begonnen, volgde ze haar passie voor gastronomie en maakte ze de Franse culinaire wereld tot haar tweede thuis. Na Frankrijk volgde de rest van de wereld. In de loop der jaren heeft zij vriendschappen opgebouwd met honderden chefs over de hele wereld en wordt geprezen om haar professionaliteit en grote persoonlijke waarden.

 

Lise staat bekend om haar brede ervaring in het organiseren van evenementen en haar expertise ligt in haar vermogen om de verwachtingen van haar klanten te matchen met de ambities van haar chefs. Lise is een moeder en een kok, een receptenmaker, een auteur, een culinair auteur, een culinaire criticus, inspecteur en consultant.

Pierre Gagnaire, de beroemde Franse chef met 3 Michelinsterren, zei onlangs over haar: “Ik beveel Lise zonder aarzeling aan. De evenementen die ze voor ons organiseert zijn altijd van een zeer hoge kwaliteit. Haar gevoel voor detail is kostbaar zodat we zo dicht mogelijk bij de verwachtingen van haar klanten kunnen komen. Bovendien streeft ze er altijd naar om ervoor te zorgen dat elk evenement een belevenis is voor iedereen die eraan deelneemt. ”

Patricia Becker

Patricia is geboren in Nederland en heeft na haar studie marketing communicatie en talen bij diverse bedrijven gewerkt om haar ervaring in Project Management op te doen.

 

Na 10 jaar gewerkt te hebben binnen RAI Amsterdam als Product Manager en Operations Manager in het Domein Food (Horecava, BBB Maastricht, Venuez) heeft zij zich 7 jaar geleden als zelfstandige gevestigd in Amsterdam

 

Patricia staat bekend om haar oog voor detail, haar creativiteit en kennis van de evenementenbranche op diverse niveaus vanuit diverse invalshoeken.

 

Door inmiddels 20 jaar ervaring in de branche heeft zij een breed netwerk en kennis van de markt.  Dit maakt haar niet alleen op event management, maar ook op marketing-communicatie  en relatiebeheer een aanwinst voor elk team.

Edwin Loos

Edwin is een geboren Limburger en ademt het grootste deel van zijn carrière gastronomie uit. Op 14 jarige leeftijd zat hij al in een klein schuurtje piepers te jassen voor de plaatselijke  snackbar.

 

De middelbare hotelschool volgde hij met stages in Zwitserland en bij Kasteel Erenstein in Kerkrade. Daarna werkte hij bij Kasteel Wittem, d’Hoop op de Swarte Walvis en nogmaals Kasteel Erenstein.
Het grote avontuur begon echter met eigen restaurants in Tilburg en Sprang Capelle wat hem een Bib Gourmand bezorgde van Michelin en notering op plek 56 in de Lekker Eetgids.

In 2011 bood Savarin in Rijswijk hem de kans om executive chef te worden van alle F&B outlets, Edwin sloot zijn restaurants en accepteerde de uitdaging, was 5 jaar actief met het laatste jaar als F&B manager.

 

Maar het avontuur bleef kriebelen. In 2015 besloot hij de actieve horeca vaarwel te zeggen en werd redacteur bij Culinaire Saisonnier. Al snel werd hij hoofdredacteur en inmiddels is hij uitgever.

 

Edwin zit in diverse jury’s voor wedstrijden, organiseert mede de beurs Folie Culinair in Maastricht , geeft les op de vinologenopleiding en is bezig een eigen opleiding voor horecavakmensen op te starten. Ook is hij gastheer bij diverse wedstrijden waar hij de hosting op zich neemt.

Bovenal is Edwin vooral liefhebber van alles wat met Gastronomie te maken heeft !

©2020  created by  L i s e  T i m m e r

All rights reserved | Disclaimer & Privacy statement

CHEFS' à TABLE ®